середу, 20 листопада 2019 р.

«Зігріємо дітей долоньками добра»

Нема світлішого нічого в цілім світі,
як сонце ясне й чисті небеса.
Нема нічого кращого, як діти,
бо в них любов, надія і краса!

20 листопада оголошено Всесвітнім днем дітей.
Свято – Всесвітній день дитини виникло в середині минулого століття, а саме в 1954 році, коли Генеральна Асамблея ООН затвердила свою резолюцію №836, рекомендувавши всім країнам відзначати цей день , починаючи з 1956-го року.
З нагоди Всесвітнього дня дітей в нашу бібліотеку на годину доброти «Зігріємо дітей  долоньками добра»  завітали учні 3-Б класу Овруцького ЗЗСО І –ІІІ ст.№3 (класний керівник Максимович С.В.). Бібліотекар Ковтун Н.М. підготувала для школярів цікаву презентацію про добро та його значення у становленні та вихованні дитини. Діти з радістю гралися в цікаві ігри, складали прислів’я про добро, аналізували прочитані твори  «Добре серце» Ю.Ярмиша, «Погано» та ін., виконували  рухи під музичну руханку «Ти щасливий». На закінчення наповнили мішечок  добра лише добрими якостями та створили прекрасне «Дерево добра» зі своїх долоньок .
Також бібліотекарем створено  книжкову виставку «Діти Землі – надія планети»
З нагоди Всесвітнього дня дітей та в  рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» оформлено виставку дитячих малюнків – читачів бібліотеки,  учнів 3-Б класу  Овруцького ЗЗСО І-ІІІ ст.№3 «Світ без насильства очима дітей».










Немає коментарів:

Дописати коментар