четвер, 13 серпня 2020 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія»

5 березня 2020 р.в Овруцькій дитячій бібліотеці пройшов ІІ етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія». Головною метою якого є заохочення дітей до систематичного читання. Традиційно саме бібліотека для дітей є організатором проведення 2-го етапу Конкурсу в нашому регіоні.

Найкращих читачів обирали серед учнів 6-7-х класів сільських та шкільних бібліотек ОТГ та району. Головною умовою конкурсу було читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам. Усі учасники конкурсу активно і творчо продемонстрували ерудицію та знання літератури у конкурсних змаганнях: «Я зірковий читач…», «Моя улюблена книга», «Естафета лідерів», а також отримали бали за читацькі щоденники та додаткові бали за пости  у Facebook - у групі «Таємне товариство книгоманів». У цій спільноті діти - книгомани з усієї України обмінюються відгуками про прочитані книги.

Учасники продемонстрували високий рівень підготовки і гарні знання з літератури. Школярі вкотре довели, що книга – найкращий спосіб розвитку особистості, вона - найкоротший шлях до істини.

Журі визначило переможців та нагородило грамотами і цінними подарунками; за перше місце серед бібліотек ОТГ – Шадуру Софію
серед бібліотек району – Левківську Діану,
за друге – Аркаєву Анну, а 3-є місце – Гутель Дарю та Жолонського Миколу. Всіх учасників нагороджено дипломами та подарунками.

Серед конкурсантів журі обрало Суперчитачку. Нею стала Шадура Софія,яка отримала Диплом Суперчитача Овруцької ОТГ. Саме вона продовжить змагання в III обласному етапі конкурсу в м. Житомирі. Бажаємо їй успіхів, творчого натхнення і чекаємо з перемогою!
По закінченню свята діти ласували тортом від кондитера Руслана Батильчука.
Було дуже смачно! Дякуємо.


































Немає коментарів:

Дописати коментар