четвер, 13 серпня 2020 р.

Книгоманія: новий формат! Читайлики змагалися онлайн!

       23 червня  відбувся III-й обласний тур 16-го Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» для учнів 6-7 класів. Цьогоріч конкурс Книгоманія зазнав змін через карантин.

Найкращі читачі Житомирщини змагались в режимі онлайн за перемогу в III обласному турі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2020», який проводився  Житомирською Обласною Дитячою Бібліотекою  дистанційно (на платформі ZOOM).

Всі учасники-діти   мали змогу поспілкуватися з членами журі про улюблені книжки їх дитинства. Перед дітьми з побажанням перемоги виступили голова журі Світлана Гресь, начальник управління культури та туризму департаменту культури, молоді та спорту ЖДА, члени журі: дитяча письменниця  Світлана Соболевська, головний спеціаліст управління культури та туризму Oлена Існюк та директор бібліотеки Людмила Михальчук.

Конкурсантам  була надіслана вікторина ,на яку діти за певний період  часу повинні були дати відповіді на тести, розгадати кросворди, ребуси та познайомити з прочитаною останнім часом книгою і поділитися своїми враженнями від прочитаного і відправити на електронну скриньку.

Участь в конкурсі приймала   і читачка Овруцької дитячої бібліотеки Шадура Софія, яка зайняла третє місце серед читачів Житомирської області. Вітаємо Софійку і бажаємо їй  успіхів,творчих злетів, неймовірних вражень від  улюблених прочитаних книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар