четвер, 4 жовтня 2018 р.

«Здобудьмо ключ в книжкове королівство»

         
   В нашій бібліотеці  відбувся День відкритих дверей "Рік за роком летить пролітає, а бібліотека своїх читачів духовним теплом зігріває" з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.
  В цей святковий день бібліотека приймала вітання від своїх користувачів, друзів та представників влади.
   Але це чудове свято не тільки бібліотечних працівників, а й усіх шанувальників книги.




    Щоб цей день надовго залишився в пам’яті юних читачів та батьків бібліотекарі разом з учнями 1-Б класу ОЗО «Овруцької гімназії ім. Малишка», класним керівником Ходачек О.А. та активом бібліотеки  провели незвичайне свято в казковій світлиці – посвяту в читачі під назвою «Здобудьмо ключ в книжкове королівство». 
    Першокласники з нетерпінням чекали на цей  урочистий день,
адже бути читачем дитячої бібліотеки це означає поринути у світ цікавих та мудрих книжок.   
   Королева Книга познайомила їх із жителями Книжкового царства та правилами користування книгою.
  Казкові герої: Старий Хотабич, Червона Шапочка, Баба Яга та  Незнайко привітали першокласників із посвятою в читачі.  
  Свято супроводжувалося піснями які підготували наші активні читачі,  та вихованці вокальної студії дитячого клубу «Нікуша», керівник Димнич Г. М.
    Маленькі першокласники розказували вірші про книгу. Вони чудово інсценізували українську народну казку «Вовк та семеро козенят».
   Першокласники  із задоволенням відгадували від яких  книжкових героїв прийшли привітальні телеграми з посвятою в читачі, та із захватом відповідали на запитання під час гри-загадки «Відгадай, з якої ми казки».
  Найурочистішим моментом свята була Обіцянка юного читача, вручення Буратіно  золотого ключика від дитячої бібліотеки, та
подарунок бібліотекарями маленьким читачам  «Памятки юного читача» та  «Дерева читання», де діти  будуть малювати на дереві листочки за кожну прочитану книгу.
   Дитяча  бібліотека поповнилась новими читачами, а для маленьких першокласників відкрилися двері у чудовий світ «Книжкового королівства». Нехай цей шлях для них  буде радісним і цікавим.  

























Немає коментарів:

Дописати коментар