четвер, 7 грудня 2017 р.

"У країні дитячих прав"

Проблема прав дитини - одна з наболілих проблем нашого суспільства. Наша держава прагне, щоб у її юних громадян було щасливе дитинство. Документом, спрямованим на захист дітей, є Конвенція про права дитини, прийнята Організацією Об'єднаних націй.
   Тож, працівники Овруцької районної бібліотеки допомагають молодшим школярам зрозуміти їхнє право на турботу і піклування держави про кожну дитину, формують вміння дотримуватися своїх прав та обов'язків, виховують патріотичні почуття, товариськість та любов до ближнього.


   Так в рамках Всеукраїнського тижня права учнями 3-А та 3-Б класів ГПД ЗОШ №3 (вихователь Сумнітельнова С.С) провели гру-подорож "У країні дитячих прав". Під час подорожі країною права діти переглянули презентацію "Права дитини", грали у гру "Веселий м'ячик", де захищали права казкових героїв, ознайомилися із обов'язками які потрібно виконувати, та з героями казок які не виконують своїх обов'язків.
   Родзинкою гри - подорожі країною права стала гра "Правове дерево", де дві команди змагалися хто правильно і швидко назве права і обов'язки, які були написані на зелених та жовтих листочках, та швидко закріпить листочки на гілочках дерев.
   Сподіваємося, що отримані нові знання допоможуть дітям правильно користуватися своїми правами, захищати їх та виконувати свої обов'язки.












Немає коментарів:

Дописати коментар