четвер, 14 грудня 2017 р.

«Поезія велична й загадкова, веде нас у царство слова»


 Працівники молодшого відділу з учнями 2-А класу Опорно-навчального закладу «Овруцька ЗОШ 1-Ш ст. № 1» за сприянням вчительки Невмержицької А.Г. провели на допомогу шкільній програмі поетичні  акварелі «Поезія велична й загадкова, веде нас у царство слова». І де, як не у бібліотеці, можна поринути у книжковий світ поезій, мрій і думок.
     В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Для українців такою святинею є Тарас Григорович Шевченко та Леся Українка.
      Через віки промовляє до нас слово великого поета Т.Г.Шевченка, надихає нас, дає нам силу та мужність.
     Про нелегке дитинство Тараса Григоровича Шевченка, його любов до рідного краю, до місця де він народився та виріс , про його вірші та картини розповіла бібліотекар Федоренко В.В. у  презентації «Маленьким про великого Тараса».   
  


Діти декламували вірші українського пророка  про красу рідної природи.
      Під час презентації «Життєві дороги Лесі Українки» бібліотекар Федоренко С.Ю. познайомила дітей з цікавою інформацією про життя і творчість ще однієї  талановитої та сильної духом української поетеси Лесі Українки. 


 Юні читачі  читали вірші  відомої поетеси.
       Леся, яка стільки зробила для розвитку рідної культури, була і залишається нашою національною гордістю.
       Затамувавши подих юні користувачі бібліотеки слухали про життєвий і творчий шлях Т.Г Шевченка, Л.Українки і збагатили себе цікавою і корисною інформацією.
       В кінці заходу багато дітей взяли вірші  Тараса Шевченка та Лесі Українки для прочитання.












Немає коментарів:

Дописати коментар