четвер, 11 червня 2015 р.

"Літні заняття з програмування"

Літні заняття з програмування
У районній бібліотеці для дітей відбулося дебютне заняття з програмування в рамках проекту «Літні заняття з програмування». Діти віком до 12 років розпочали навчання зі створення дитячої комп’ютерної гри «Фелікс і Герберт» у програмі Scratch.

Заняття проводила – Шелест Оксана Андріївна, яка зуміла час навчання зробити змістовним, цікавим і захоплюючим для дітей.

Двоє учнів отримали сертифікати про успішне завершення I етапу навчання та чудові пам’ятні подарунки – магнітні закладинки і вже, як досвідчені, юні програмісти допомагали іншим учням звикнути до інтерфейсу програми та зрозуміти тонкощі створення гри.

Час заняття пролетів неймовірно швидко, адже, коли займаєшся творчістю, то, захопившись, забуваєш про все на світі, зокрема й про час. Отож, якщо 11 червня, у четвер, Ви не змогли прийти і шкодуєте про це, то ми будемо раді зустрічі у наступний четвер о 15:00 (якщо це заняття для Вас перше) та о 14:00, якщо ми зустрічаємося вдруге.


Літні заняття з програмування проходять у рамках Міжнародного проекту CodeClub та за сприяння Громадської Організації «ЛІГА МОЛОДІ».

Немає коментарів:

Дописати коментар