четвер, 13 листопада 2014 р.

"СМІЙТЕСЯ НА ЗДОРОВ’Я"

"Який би я був щасливий, якби своїми творами зміг викликати усмішку, хорошу, теплу усмішку... Ви уявляєте собі: народ радісно усміхнувся! " - занотував колись у своєму щоденнику чародій сміху Остап Вишня.
   З того часу минуло майже століття, але народ, для якого так самовіддано творив митець, продовжує сміятися весело і щиро, читаючи його твори. Сміються люди так, як сміялися в 20-х роках минулого століття, коли він був одним із найпопулярніших українських письменників.
   13 листопада 2014 року Остапу Вишні виповнюється 125 років з дня народження. І в цей день районна бібліотека для дітей презентувала книжкову виставку "Світоч українського слова", 

на якій представлені твори про життя та творчість письменника, який у 20-х роках 19 століття заохотив мільйонні маси до читання української літератури.За життя гумориста побачило світ понад сто збірок його творів.
   Протягом дня в бібліотеці з юними читачами були проведені хвилинки - веселинки "Смійтеся на здоров'я".


   "Хороший  сміх - той сміх, що не ображає, а виліковує, виховує людину, підвищує. Господи, до чого просто все",- творче кредо Остапа Вишні.
   Усіх небайдужих юних поціновувачів гумору запрошуємо на зустріч з творами незабутнього письменника.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар