пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

Платинум посиденьки в бібліотеці





   28 листопада у рамках програми «Бібліоміст» Platinum Bank завітав до нашої бібліотека на «Платинум Посиденьки», мета яких — навчити молоде покоління основам фінансової грамотності. На занятті ми дізналися що таке гроші, розглянули їх історію, звідки вони походять та коли вони з'явилися вперше.


   Спілкування з дітьми вийшло дуже жвавим. Діти буквально засипали гостей різноманітними запитаннями, з ентузіазмом розв’язували численні завдання і відповідали на поставлені запитання. Виявилося, що школярі про фінанси знають чимало, але дізнатися хочуть ще більше, і що найголовніше – ця тема їм дуже цікава.

   Із захопленням дітлахи майстрували рибку Моню за технікою оригамі. Та найбільше їх вразила поява самої рибки Моні, ім'я якої походить від слова «монетка». Від неї вони отримали безліч подарунків та повітряних кульок.







   Таке спілкування дозволяє навчати дітей правильно користуватися грошима і розширює їх знання в цілому. Ми впевнені, що виховувати фінансово грамотну людину потрібно вже з дитинства, саме тоді, коли дитина проявляє інтерес до грошей.







2 коментарі:

  1. Оце так свято! Вітаємо колеги! Наснаги і творчих здобутків Вам!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро Вам дякуємо. А посиденьки в нас дійсно пройшли на славу, діти були просто в захваті.

    ВідповістиВидалити