понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Мистецтва сила чарівна

   25 жовтня працівники нашої бібліотеки провели районний семінар сільських та шкільних бібліотекарів району «Бібліотека, як середовище естетичного розвитку дитини». Відкриття семінару почалося з мультимедійної презентації «Дитяче бібліомістечко запрошує…»,



крім консультацій та обміну досвідом глядачі мали змогу переглянути масовий захід «Мистецтва сила чарівна», який було проведено в рамках Року дитячої творчості, адже користувачі нашої бібліотеки – це талановиті юні музиканти та співаки, художники та майстри народних ремесел, роботами яких помилуватися можна було на виставці-представленні «На крилах дитячих фантазій».



4 коментарі:

  1. Приємно бачити в дитячих очах радість! Чудові світлини!

    ВідповістиВидалити
  2. Спілкуючись з мистецтвом, дитина врівноважує свої почуття, облагороджує душу, та й сприйняття оточуючого світу відбувається у яскравих фарбах.

    ВідповістиВидалити
  3. У Вас вийшло прекрасне свято! Дітки - МОЛОДЦІ, СУПЕР-ТАЛАНТИ! Творчий процес, який народжує прекрасне - добрий помічник у процесі виховання дитини.

    ВідповістиВидалити
  4. Приємно чути такі щирі, гарні слова від Вас, дорогі колеги. Будемо й надалі старатись разом із нашими юними читачами дарувати радість оточуючим.

    ВідповістиВидалити