понеділок, 13 листопада 2023 р.

Всесвітній день доброти

 #Всесвітній_день_доброти

13 листопада, щорічно відзначається Всесвітній день доброти. Доброта - якість, яка цінується незалежно від свята, тому проявляти її варто не тільки в той день, коли святкують. Символом свята є відкрите 💓.
Про добро можна багато чого розповідати, говорити, мріяти. Але слова не принесуть ніякої користі, якщо добрі діла не втілювати в життя, якщо гарні слова залишаться лише словами.
З такої чудової нагоди в Овруцька дитяча бібліотека відбулася година спілкування, на яку завітали учні 7-А та 7-Б класів Овруцького ліцею ✓3 ( вчителі: Максимчук Н.А. та Рогот Т. Л.)
Під час зустрічі діти ознайомилися з історією виникнення свята, підсумували, які добрі справи вони зробили, кому допомогли, підтримали. Згадали прислів'я та приказки, слова, з якими асоціюється слово "доброта".
З війною прийшло надзвичайно багато хвилювань і болю в життя кожного українця. Великою втіхою серед цього є бачити добро та турботу. Тож діти активно долучилися до написання листів для наших Захисників, в яких висловили щирі слова подяки та сподівання на скорішу Перемогу.
Добро врятує світ, тому що воно закладене в людській природі. Творити добро зовсім не важко,❤️ але в результаті ми наповнюємось співчуттям та добротою один до одного.🫂
І нехай єдиною епідемією у світі буде епідемія доброти!🌍🥰❤️










Немає коментарів:

Дописати коментар