понеділок, 17 квітня 2023 р.

День пожежної охорони

 #День_пожежної_охорони

Щороку в Україні 17 квітня відзначають День пожежної охорони. 👨‍🚒 Незважаючи на те, що працівники пожежної охорони України тепер святкують своє професійне свято у «День рятівника», саме сьогодні не буде зайвою нагодою згадати про героїзм і самовідданість наших пожежників.
Тож маленькі читачі Овруцької дитячої бібліотеки (учні овруцького ліцею ім.А.Малишка, 2-а клас, класний керівник Серьоженко І.С. та 2-б клас, класний керівник Петрук В.В.) завітали в цей святковий день до наших рятувальників, щоб привітати їх із цим святом. Діти подарували пожежникам свої малюнки та символічну статуетку на згадку про цю чудову зустріч.
Пожежники, в свою чергу, провели надзвичайно цікаву екскурсію пожежною частиною, на якій діти дізналися дуже багато корисної інформації, мали змогу посидіти в кабіні пожежної машини та приміряти шоломи вогнеборців.
Шановні, Рятувальники Овруччини, дякуємо вам за витримку, врятовані життя, складну повсякденну роботу, готовність до негайного реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, особливо - у цей непростий для України час!
Бажаємо усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, мирного неба, життєвої енергії, витримки затишку в домівках та міцного здоров’я! Нехай ваші мужні серця завжди горять яскравіше вогню!🚒💙💛








Немає коментарів:

Дописати коментар