середу, 16 грудня 2020 р.

Привітання з новорічно-різдвяними святами

#Розкажу_я_Миколаю_щочитаютаякіталантимаю

#Овруцька_дитяча_бібліотека

Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Святого Миколая, Діда Мороза з мішком подарунків та колядок. Щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, особливо для наших найменших читайликів та найближчих друзів. Саме з такою метою Овруцька дитяча бібліотека організовує низку новорічно-різдвяних заходів.

Онлайн-конкурс «Розкажу я Миколаю, що читаю та які таланти маю».

На жаль, карантин вніс зміни в святкування цих чарівних свят. Тож, долучатися до онлайн-святкування разом з бібліотекою, надсилайте відео віршів, пісень, танців у коментарі з хештегом #Розкажу_я_Миколаю_щочитаютаякіталантимаю або на адресу dut.bibl.ovruch@gmail.com.

Онлайн-конкурс розпочала Рубченко Поліна https://www.youtube.com/watch?v=Tmp2jEgQQBQ 

Поділіться своїм святковим настроєм!!!!!!!

Прийдешня низка новорічно-різдвяних свят - це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити дозвілля. Є безліч способів розважити себе і свою дитину - маленького непосиду. За бажанням, як за помахом чарівної палички, можна перетворити звичайний зимовий день на справжнє свято. І якщо ви й досі вагаєтесь як розважитися на новорічні свята – поспішіть до нашої бібліотеки.

Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим та до зустрічі в бібліотеці!





Немає коментарів:

Дописати коментар