пʼятницю, 30 жовтня 2020 р.

Творчий хенд-мейд «Своїми руками творимо дива»

 У глибинах морів  існує свій, незрівнянний ні з чим, дивовижний  підводний світ. Він затаїв у собі неперевершену красу і свою унікальність, яку не знайти ніде на суші…

Напередодні Міжнародного дня Чорного моря в Овруцькій дитячій бібліотеці в рамках клубу «Чомучки» з юними користувачами був проведений творчий хенд-мейд «Своїми руками творимо дива», де діти із завзятям виготовляли із кольорового паперу чудову поробку – об’ємну рухливу рибку, в техніці оригамі. Головна таємниця паперової рибки – вона вміє  згинатися та рухатися.

В бібліотеці оформлена книжкова виставка «Цей дивовижний морський світ», де бібліотекар познайомила юних користувачів про Чорне море та її мешканців, про найважливіші екологічні проблеми Чорного моря.

В кінці заходу юні користувачі жваво цікавились книжками та журналами про володарів Чорного моря, грали в інтерактивну гру «Казкові мешканці моря», активно розгадували загадки «Хто в морі чорному живе?».

Завдяки іграм, учні дізналися багато нового та цікавого про Чорне море та його володарів. Учасники були дуже активними, задавали багато питань та ділилися своїми думками.

Ми сподіваємось, що в дитячих серцях та пам’яті  залишиться незабутній слід  про важливість порятунку цієї унікальної перлини природи - Чорного моря та її мешканців.

  


   


               



   

               




1 коментар: