пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Здоров’я – найцінніший скарб


     З давніх-давен український народ найголовнішою цінністю у житті вважав здоров’я. Адже, майбутнє людини значною мірою залежить від стану її здоров’я. Воно дається нам не на віки і його треба берегти.

     Вже з маленьких літ потрібно виховувати відповідальне ставлення до власного здоров’я. З цією метою, бібліотекар відділу

обслуговування 1- 4 класів Федоренко В.В., з нагоди Всесвітнього дня здоровя, завітала в Опорно-навчальний заклад «Овруцька ЗОШ І-Ш ст. № 1, де провела з учнями 3-А кл. (класний керівник Кистанчук Н.М.) та учнями 2-В класу (класний керівник Кухарчук В.М.) подорож країною здоров’я «Здоров’я – найцінніший скарб».
      Під час подорожі  діти поглибили та розширили свої  знання про здоровий спосіб життя, отримали корисні поради щодо збереження і зміцнення здоров’я, як найбільшого багатства людини. Вони  пізнали багато цікавого, змагалися, грали в ігри, які сприяють збереженню здоров’я, відповідали на питання вікторини та відгадували загадки, бо народна мудрість каже, що здоровому – все здорово!










      Бібліотекар познайомила дітей з книжковою виставкою – порадою «Мистецтво бути здоровим». Книги та журнали які зацікавили дітей, вони взяли для прочитання.



Немає коментарів:

Дописати коментар