понеділок, 11 липня 2016 р.

Свято шоколаду

 Чи бувають малюки, які не люблять мультиків? Веселі, кумедні та симпатичні персонажі так захоплюють! Однією із найулюбленіших дитячих розваг є перегляд цікавих мультфільмів. 
   Так, в рамках літньої програми "Літо на острові скарбів" кожного понеділка та четверга в нашій бібліотеці проходять мультфільми "Запрошує країна Мультляндія". 
     І ось з нагоди  Всесвітнього дня шоколаду 11 липня, малеча переглянула фільм Роальда Даля "Чарлі та шоколадна фабрика" та відбулося свято "Шоколаду кожен рад, весь світ любить шоколад", де вони дізналися історію виникнення шоколаду, його технологію приготування, легенду про шоколад.
    Мабуть, не знайдеться в світі такої людини, яка б після того, як скуштувала шоколад не бажала б його знову і знову... Цей продукт використовують для приготування напоїв, цукерок, печива, тортів. Шоколад застосовують не тільки в харчовій промисловості, але і для виробництва косметики: мила, кремів, парфумів, дезодорантів. У медицині шоколад є лікарським засобом. 
       Дітки познайомились з книгами представленими на виставці присвяченій Дню шоколаду.


  Із задоволенням відгадували загадки про шоколад та за це отримували цукерку. В кінці всі присутні ласували шоколадними цукерками. 




Дорогі дітки, ми з нетерпінням чекаємо на Вас щопонеділка та щочетверга на перегляд захоплюючих мультфільмів.


Немає коментарів:

Дописати коментар