вівторок, 31 травня 2016 р.

Міжнародний день захисту дітей – День дитинства.



     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – День дитинства. Дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора життя. День захисту дітей – свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.  

 День дитинства – гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато…
Цей гарний день святкує цілий світ!
  
 Напередодні цього дня працівники Овруцької районної бібліотеки для дітей організували і провели літературно – музичне свято “Хай навколо луна тільки радісний сміх, і планета щасливою стане для всіх”. У цьому заході взяли участь учні всіх міських шкіл. На святі був представлений вернісаж казкових героїв у виконанні наших читачів : Гладишенко О., Качуровської Д., Хомич Є., Єліної В., Пасюк І., Примак Б., Турбал Д. та Андрієнко К. 

 

 

 



 Щоб свято було яскравішим, працівники запросили до бібліотеки вихованців хореографічного гуртка “Полісяночка”, при районному будинку культури., які виконали танець “Сопілочка”, який став окрасою нашого дійства. 


 


 Та самим яскравим став флешмоб “Перлина Україна” у виконанні дітей школи № 1 1 – А класу під керівництвом класного керівника Кістанчук Н. М. 

 

 
     Були розваги і пісні звучали,
     У гості казка до дітей прийшла.
     А діти розважались і співали…
     Було багато радості й тепла.

     Діти, які були присутніми на даному заході отримали багаж знань та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас. Проводьте з користю свій вільний час.






Немає коментарів:

Дописати коментар