пʼятницю, 4 березня 2016 р.

«Країна дитинства – країна добра»

            Ганна Чубач – українська поетеса, заслужений діяч мистецтв України, член  Національної спілки письменників України. Вона поетеса від Бога, тому її творчість надзвичайно популярна.
      В цьому році Ганна Чубач святкувала 75 – річчя з дня народження. 
З цієї нагоди,  в нашій бібліотеці з учнями  1 класу ГПД  ЗОШ  № 3 була проведена літературна година «Країна дитинства – країна добра». Дитяча творчість – це друге її покликання. Вона осяває всіх добром, зігріває теплим і щирим словом, сіє в душах упевненість та оптимізм, піднімає настрій дотепним доброзичливим жартом.Її віршами  щедро «засіяні» підручники сучасних шкіл України.
        Ведучі  познайомили  всіх присутніх з життям та творчістю відомої української поетеси.  Якою красою світяться українські духовні скарби – книжки для дітей які написала Ганна Чубач. На святі звучали вірші поетеси про Україну, рідну мову, про таємничий і неповторний світ природи. Діти познайомилися із справжнім дивом  – віршованими абетками, за допомогою яких вони швидко вивчають алфавіт.
   Дітям дуже сподобались жартівливі віршики, побрехеньки, скоромовки,  вони з радістю відгадували загадки поетеси. На святі звучали веселі пісеньки поетеси "Два баранці", "Я люблю у лузі квіти" та "Не забудь".  Діти із захопленням переглянули казочку «Черепаха - Аха» та книгу  «Веселі Хтосики».
   Ганна Чубач - поет з любові, з ніжності. Її розкрити не можна всю.
Її треба читати і відкривати. А відкрити дітям допоможуть книги, які знаходились на книжковій виставці «Любовю виспіваю світ».
Книги поетеси допомагають дітям навчитися читати, краще вивчити українську мову та математику.В кінці заходу діти з радістю вибирали книги Ганни Чубач, щоб почитати  вдома.








Немає коментарів:

Дописати коментар