понеділок, 6 квітня 2015 р.

«Ще гарячі щойно з печі»



«Нову книжку відкривай
  І мандрівку починай.
  За сторінкою сторінка
  Щось відоме і нове
  Зустрічатиме тебе.»
  
   Нещодавно наша бібліотека отримала нову літературу для шанувальників книги і любителів читання на абонементі 5-9 класів оформлено виставку – рекомендацію «Ще гарячі щойно з печі», де представлені нові книги українських і світових письменників. Які містять легкі для сприймання тексти та чимало цікавих ілюстрацій.


Гортаючи книгу – спинись на хвилинку
Не просто папір то, не просто слова,
Уважно вдивляйся у кожну сторінку
Й тобі розповість вона справжні дива!


   Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Цікава та захоплююча література була представлена на перегляді літератури «Дегустація літературних новинок». А посмакувати книжковими ласощами та «делікатесами» мали змогу учні ЗОШ№1 5-Гта 6-А класів разом з бібліотекарем Левківською О.І та учні ЗОШ№3 6-А і 6-Б класів з бібліотекарем Савченко Л.І. 


Юні читачі разом з бібліотекарем відділу обслуговування 5-9 класів Базильчук Т.В відправились в пізнавальну мандрівку, де на них чекали герої нових книжок. 


Чарівний літературний світ з новими пригодами та подорожами захопив своїми дивами.
   І на закінчення бібліотекар Невмержицька Н.К запросила школярів у відео – мандри «Пам’ятники книгам та літературним героям ». 


Подорож по Україні та світу вийшла дуже цікавою. Сотні літературних героїв зустріли дітей – це Барон Мюнхаузен, Вінні – Пух, Червона Шапочка, Мауглі,
Гуси – лебеді, Русалочка та багато інших.
   Більшість читачів з радістю гортали нові книги, ділились своїми враженнями і з задоволенням обрали нові книги до читання.
   Серйозна, захоплююча, з  картинками та красивою обкладинкою, чи смішна та сповнена неймовірних пригод, книга завжди була і буде найкращим другом, порадником і мудрецем. І жодні комп’ютери не здатні цього змінити. Тож запрошуємо всіх вас у світ книги та бібліотеки. Поспішайте «скарби книжкової імперії» чекають  на Вас!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар