четвер, 11 грудня 2014 р.

"Казковими - шляхами з Хлопчиком - Зіркою"



В  районній бібліотеці для дітей відбулася літературно - театральна подорож "Казковими - шляхами з Хлопчиком - Зіркою" Бібліотекар Баранець Марія Андріївна 


ознайомила всіх присутніх на цьому заході з творчістю одного з найцікавіших представників європейської літератури кінця ХIХ століття Оскара Уайльда, якому 16 жовтня 2014 році виповнилося 160 років від дня народження.
   В своїх творах автор розповідає про найбільші людські цінності: велику материнську любов, про вчинки, за які часом буває соромно, а також про те, як людина часто не цінує близьких, а потім розплачується за свої помилки.
   Головного героя хлопчика відібрали у матері грабіжники, тому його виховали зовсім чужі люди злим та жорстоким. Коли жінка - жебрачка назвалась його матір'ю, він грубо відштовхнув її. Та коли тіло хлопчика вкрилось лускою, а обличчя стало схоже на жаб'яче, тільки тоді він зрозумів, за що доля його так суворо покарала.
   Отже діти на прикладі цього героя мають зрозуміти, як важливо нести людям добро, ласку, милосердя.
   "Хай мама почує, хай мама прийде..." Саме такими поетичними словами завершилося театралізоване свято, яке підготувала дитяча студія при районному будинку культури, під керівництвом режисера народного театру РБК Харченко Оленою Анатоліївною.



   Увазі глядачів майбутні актори запропонували інсценізацію казки Оскара Уайльда "Хлопчик - Зірка".








 













Яскраві костюми, декорації виготовлені самими ж учнями, усе для того, щоб зачарувати глядачів своїми талантами, своєю неперевершеністю. Діти, які були запрошені на свято, затамувавши подих, уважно стежили за розвитком сюжету та захоплено аплодували юним акторам. 


На закінчення заходу, директор бібліотеки Невмержицька М.В подякувала учасникам театральної студії під керівництвом режисера народного театру РБК Харченко Оленою Анатоліївною, за інсценізацію казки О.Уайльда "Хлопчик - Зірка", побажала учасникам і всім присутнім у залі добра, ласки, любові, милосердя.


Немає коментарів:

Дописати коментар