пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

На Святого Миколая творча іскорка палає



Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю,
І принесе Вам всім здоров'я!




   Перш за все хочу привітати читачів та відвідувачів нашого блогу з Днем Святого Миколая Чудотворця! За традицією, у ніч з 18 на 19 грудня діти очікують на подарунки від св. Миколая, які вони зранку знаходять під подушками, нечемні ж отримують різки.



  Не залишив без подарунків Святий Миколай і читачів нашої бібліотеки. 18 грудня він завітав до нас на свято «На Святого Миколая творча іскорка палає», де на нього чекав приємний сюрприз. В залі зібралося безліч дітей, кожен з них хотів порадувати Миколая і отримати найкращий подарунок.



Але цьому спробував завадити чортик Антипко і віддати Миколаю книгу із записами про нечемні вчинки дітей, проте ангели зуміли йому завадити і свято пройшло в дружній атмосфері. Діти показували Святому свої таланти, а глядачі підтримували їх оплесками. На завершення всі присутні в залі отримали солодкі подарунки.





2 коментарі:

  1. Напередодні новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання! Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та вдячних читачів. Нехай Новий 2014 рік принесе достаток і добробут вашим сім’ям та здійснення найзаповітніших надій та прагнень. З повагою блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА та колектив Житомирської обласної бібліотеки для дітей!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, дорогі наші колеги. Ми також бажаємо Вам всього найкращого і здійснення всіх ваших найзаповітніших бажань.

    ВідповістиВидалити