пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

 День Святого Миколая є особливо бажаним  дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.
З його приходом  кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.
Працівники Овруцької районної бібліотеки  для дітей  разом з учнями 3-В класу ЗОШ № 1,  їх  класоводом  Гаращук С.В. та активом  бібліотеки провели родинне театралізоване свято «Таємниця  Миколаєвої ночі».
На свято були запрошені батьки, діти учасників  АТО та переселенці зі Сходу. До дітей на свято завітала Зима, яка сповістила про прихід зимових свят та загадувала дітям загадки. Про свято Миколая – одного з найсвятіших і найрадісніших свят усього християнського люду розповіли ведучі бібліотекар молодшого відділу Федоренко В.В. та вчитель молодших класів Гаращук С.В.
Діти розказували вірші Святому Миколаю, співали пісні та інсценізували сценку «Дятликова пошта». В бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Із неба в український край іде зимовий Миколай». В кінці свята Святий Миколай з Ангелами роздали дітям солодощі.
Це свято стало гарною традицією, виявом доброти і любові до найдорожчого, що є в нашому житті – наших дітей.








Немає коментарів:

Дописати коментар